За нас

Форбак Македонија, основана во 2014 година е дел од групацијата на рамноправни и меѓусебно зависни Форбак компании во Европа.
Форбак работи со сопствена робна марка и германска пекарска технологија.

Предводени од мисијата да ги задоволиме потребите на потрошувачите во модерното време во кое работиме, создаваме визија да бидеме секогаш во чекор со најновите иновации на пекарството.

ПРОИЗВОДИ

готови производи
направи дома
акцесоари

НУТРИ НОВОСТИ

Последни постови

Купи подарок ваучер

Подарете ваучер на вашиот близок

Пријавете се на GoRobusta

Добивајте информации за најновите продукти и новости на вашиот email преку GoRobusta

Посетете ја нашата продавница

Порачај онлајн преку нашата страна