ЗА НАС

За нас

Форбак Македонија, основана во 2014 година е дел од групацијата на рамноправни и меѓусебно зависни Форбак компании во Европа.
Форбак работи со сопствена продажна марка и германска пекарска технологија.

Предводени од мисијата да ги задоволиме потребите на потрошувачите во модерното време во кое работиме, создаваме визија да бидеме секогаш во чекор со најновите иновации на пекарството.

Go Robusta е нашиот нов бред, кој го создадовме за задоволување на потребата на клиентите за брз, едноставен и здрав начин на живот, со еден клик – достава до врата на сите производи кои моментално ги нудиме и планираме да ги развиваме во иднина!
GoRobusta носи назив кој ја опишува дејноста на оваа online продавница, а тоа е продажба на ЗДРАВИ прехранбени производи за СИЛА, ЗДРАВ ЖИВОТ и ВИТАЛНОСТ кои располагаат БОГАТ ВКУС, светски иновации и висока нутритивна вредност.
* Robust = силен, здрав човек / силен и богат вкус и мирис


ТИМ

ГоРобуста